Zelf een autobiografie schrijven

Zelf een autobiografie schrijven

Leer je familie nóg beter kennen

Bewaar je familie verhalen voor altijd

Het perfecte cadeau

Dacht jij altijd dat zelf autobiografie schrijven moeilijk zou zijn? Wat zet je erin, hoe bouw je het op en waar moet je beginnen. Of hoe vaak moet je schrijven. Allemaal goede vragen natuurlijk. Maar met een autobiografie van Astoldby hoef je hier helemaal niet meer over na te denken. Zij bedenken de vragen en jij hoeft alleen maar elke week een verhaaltje te schrijven naar aanleiding van de vraag. En voor je het weet is jouw levensverhaal verandert in een boek.

Jouw leven is een autobiografie  waardig

Iedereen zit vol verhalen. Unieke puzzelstukjes die samenkomen tot wie jij bent geworden door wat jou heeft gevormd in het leven. En die verhalen zijn interessant. Geweldig leuk om te lezen voor familie en vrienden, inspirerend en ontroerend. Alles kan. Geef jouw levensverhaal een podium, Astoldby geeft je wat je nodig hebt om zelf levensverhaal schrijven te leren.

Biografie cadeau met As Told By

Geef een Astoldby boek cadeau

Softcover
zwart/wit foto's

€79,95

Meest gekozen!
Biografie cadeau met As Told By

Hardcover
zwart/wit foto's

€99,99

Hardcover
+ Kleuren foto's

€114,95

DSC_3297

Elke week een vraag in jouw mailbox

Zelf autobiografie schrijven begint bij de persoonlijke omgeving van Astoldby. 52 weken lang krijg jij elke week een vraag in jouw inbox om te beantwoorden met een verhaal. Deze vragen zijn te personaliseren en uit te breiden. Tenslotte voeg je een cover toe en daarna kan alles samen gebundeld worden in jouw eigen boekwerk. Heb je veel fans die het willen lezen? Geen probleem! Je kan zo veel exemplaren bestellen als je wilt.

Geef vandaag nog een Astoldby boek cadeau

Start direct met het schrijven van jouw autobiografie

Start direct met zelf autobiografie schrijven met Astoldby! Het is natuurlijk ook leuk om als cadeau aan je ouders te geven of iemand anders in de familie! Wie weet willen zij ook zelf een levensverhaal schrijven.

Zelf biografie schrijven - As Told By