verzend- en leveringsbeleid

Verzending van het boek
Het moment is daar, uw boek is af. Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Omdat uw boek maatwerk is, wordt de opmaak zorgvuldig door ons gecontroleerd voordat het naar de drukker wordt gestuurd. Hier gaan normaal gesproken een aantal werkdagen overheen. Op het moment dat opmaak is goedgekeurd, sturen wij het verzoek tot drukken van het boek naar de drukker. Vanaf dat moment duurt het doorgaans 5 tot 7 werkdagen voordat uw boek afgeleverd wordt.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retour van abonnement

Na aankoop van een Astoldby abonnement, heeft u altijd 14 dagen bedenktijd. Bevalt het cadeau niet? Of wilt u het om een andere reden stopzetten? Neem dan contact met ons op. U krijgt zonder opgaaf van reden het volledige bedrag terug gestort. 

Retour van het boek

Boeken die zijn afgedrukt, kunnen helaas niet geretouneerd worden. Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar hallo@astoldby.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Geef vandaag nog een Astoldby boek cadeau

Onze Bedrijfgegevens