Het leukste cadeau voor vaderdag!

Het leukste cadeau voor vaderdag!

Leer je vader nog beter kennen

Leuk om te geven en leuk om te krijgen

Het perfecte cadeau

Home » vaderdag cadeau kopen

Op zoek naar het leukste vaderdag cadeau? Astoldby helpt jouw vader om zijn mooiste levensverhalen te vertellen. Elke week deelt jouw vader een dierbaar verhaal. Als al zijn verhalen verteld zijn, bundelen wij ze allemaal in een prachtig boek zodat al jouw vader’s verhalen voor altijd bewaard zullen blijven!

Met Astoldby geeft jij jouw vader de kans om al zijn verhalen te delen met zijn geliefde familie en vrienden. Astoldby is dus leuk om te krijgen, maar ook super leuk om te geven!

Koop nu en je vader krijgt op vaderdag een e-mail met instructies en zijn inloggegevens. Geef je zijn liever iets dat ze alvast vast kan houden? Print dan de cadeaubon uit die wij in een e-mail naar jou toe sturen. 

Last minute vaderdag cadeau nodig? Geen probleem! Als je nu een Astoldby abonnement bestelt en aangeeft dat het direct in moet gaan, heeft je vader het meteen in zijn inbox!

Zelf biografie schrijven

Geef vandaag nog een Astolby boek cadeau

Koop Nu!

Geef vandaag nog een Astoldby boek cadeau

Koop nu een uniek vaderdagcadeau

Kunnen jouw vader en jij niet bij elkaar zijn deze vaderdag, maar wil jij je toch verbonden voelen met zijn? Met Astoldby leer jij je vader nog beter kennen. Door je vader de kans te geven zijn verhalen te vertellen en herinneringen van jullie samen op te doen, voelt hij zich weer even dicht bij jou. Astoldby is een uniek cadeau dat zeker in de smaak zal vallen bij jouw vader en ze heeft er jaar lang plezier van. Laat jouw dierbare familie verhalen niet verloren gaan. Bundel ze allemaal samen in een prachtig boek! Wil jij meer weten over Astoldby? Kijk dan op onze homepage.