Wil jij een uniek cadeau kopen?

Wil jij een uniek cadeau kopen?

Leer je familie nóg beter kennen

Bewaar je familie verhalen voor altijd

Het perfecte cadeau

Wil jij voor iemand een uniek cadeau online kopen? Geef eens een autobiografie van Astoldby cadeau. Met dit originele cadeau stel je iemand in staat om door het beantwoorden van diverse vragen hun levensverhaal op papier te zetten. Deze wordt daarna verwerkt tot een boek. Dit is niet alleen leuk voor de ontvanger van het cadeau maar ook voor zijn of haar familie en geliefden.

 

De unieke verhalen van een leven

Iedereen zit vol verhalen. Een reeks unieke gebeurtenissen uit hun leven die ze hebben gevormd tot wie ze nu zijn. Een autobiografie van Astoldby zal een hoop verassende verhalen onthullen die je wellicht nog nooit gehoord hebt van je opa, je moeder, je broer of je beste vriendin. Hoe leuk is het als zij hun levensverhaal kunnen bundelen in een boek met een persoonlijke cover? Misschien kunnen ze deze ooit delen met hun kinderen.

Biografie cadeau met As Told By

Geef een Astoldby boek cadeau

Softcover
zwart/wit foto's

€79,95

Meest gekozen!
Biografie cadeau met As Told By

Hardcover
zwart/wit foto's

€99,99

Hardcover
+ Kleuren foto's

€114,95

DSC_3297

Levensvragen eenvoudig in je mailbox

Wil je een uniek cadeau kopen? Dan zit je met een autobiografie van ons zeker goed.  Met dit unieke cadeau geef je iemand een eenvoudige manier om in 52 weken een levensverhaal op papier te zetten en te publiceren. Elke week krijgt de ontvanger een nieuwe levensvraag in zijn of haar mailbox welke verwerkt kan worden in een persoonlijke omgeving. Deze vragen zijn eventueel aan te passen, of je kan extra vragen toevoegen. Wanneer alle vragen beantwoord zijn en het boek voorzien is van een persoonlijke cover foto, kan het gedrukt worden. Er kunnen zo veel exemplaren besteld worden als gewenst is.

Geef vandaag nog een Astoldby boek cadeau

Geef een astoldby boek cadeau

Wil jij een uniek cadeau online kopen? Geef dan een autobiografie cadeau zodat iemand op een eenvoudige manier zijn of haar levensverhaal kan omtoveren tot een intrigerend boek. Ook leuk als cadeau voor je ouders of je grootouders!

 

Wil jij nog een uniek cadeau kopen? Bestel dan vandaag nog! Heb je nog vragen over dit product? Neem dan contact op

Zelf biografie schrijven - As Told By