Last minute cadeau kopen

Bewaar geliefde familieverhalen in een prachtig boek met dit last minute cadeau van Astoldby.

Last minute cadeau kopen

Leer je familie nóg beter kennen

Bewaar je familie verhalen voor altijd

Het perfecte cadeau

Voor het leukste last minute cadeau kun je bij As Told By terecht. Ben jij op zoek naar een last minute cadeau? Met As Told by laat je de ontvanger een eigen levensverhaal schrijven. Iedere week ontvangt de ontvanger een vraag in zijn of haar inbox. Deze vraag wordt beantwoord in de vorm van een verhaal. Na 52 vragen worden alle verhalen gedrukt in een prachtig boek. Dit unieke cadeau is perfect geschikt om last minute te geven. Wanneer je bestelling is geplaatst kan de schrijver direct beginnen met het schrijven van zijn of haar eigen levensverhaal.

Biografie cadeau met As Told By

Geef een Astoldby boek cadeau

Softcover
zwart/wit foto's

€79,95

Meest gekozen!
Biografie cadeau met As Told By

Hardcover
zwart/wit foto's

€99,99

Hardcover
+ Kleuren foto's

€114,95

DSC_3297

Geef last minute een As Told By boek cadeau

Heb jij altijd al willen weten hoe het leven van je opa, oma of ouders er vroeger uitzag? Wat je oma’s eerste auto was, of hoe je opa zijn grote liefde heeft ontmoet? Dit cadeau is speciaal voor iedereen die boordevol verhalen zit. Verhalen die nooit verloren mogen gaan.  Verhalen over de jeugdjaren, studentenleven of leven als jong volwassenen. Of Verhalen waar je opa, oma of ouders maar niet over uitverteld raakt. Maar ook verhalen die misschien nog nooit eerder verteld zijn. Juist deze verhalen zijn zó waardevol dat ze bewaard moeten worden in een boek. Op deze manier kan iedereen deze waardevolle levensverhalen altijd teruglezen en gaan ze nooit verloren. Geef je opa, oma ouders of geliefde de mogelijkheid om hun verhalen te bundelen in een prachtig boek met het unieke concept van As Told By. Zo gaan hun verhalen nooit verloren.

Geef vandaag nog een Astoldby boek cadeau

Bestel eenvoudig last minute een cadeau

Wil je jouw opa, oma, ouders of geliefde ook verassen met een eigen boek? Bestel dit dan eenvoudig via de bestelpagina. Je kunt kiezen voor een softcover of hardcover boek dat gratis wordt opgestuurd wanneer het verhaal van je opa af is. Daarnaast kunnen er zo veel extra exemplaren bestellen worden als gewenst. Zo kan iedereen in de familie mee genieten. Het schrijven van een eigen levensverhaal is heel erg geschikt als cadeau voor je moeder, cadeau voor je vader of cadeau voor je geliefde! Wil je meer informatie over het schrijven van een eigen levensverhaal? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier. 

Zelf biografie schrijven - As Told By