Het aller leukste kerstcadeau!

Het aller leukste cadeau voor kerst!

Leer je familie nog beter kennen

Leuk om te geven en leuk om te krijgen

Het perfecte cadeau

Op zoek naar een uniek kerstcadeau? Astoldby helpt jouw vader, moeder , opa of oma om hun mooiste levensverhalen te vertellen. Elke week deelt de schrijver een dierbaar verhaal. Als alle verhalen verteld zijn, bundelen wij ze allemaal in een prachtig boek zodat al deze verhalen voor altijd bewaard zullen blijven!

Met Astoldby geef jij jouw vader, moeder opa of oma de kans om al hun verhalen te delen met hun geliefde familie en vrienden. Astoldby is dus leuk om te krijgen, maar ook super leuk om te geven!

Koop nu en de schrijver ontvangt op een door jou gekozen datum een e-mail met instructies en inloggegevens. Geef je liever iets dat alvast vast gehouden kan houden? Print dan de cadeaubon uit die wij in een e-mail naar jou toe sturen. 

Last minute kerst cadeau nodig? Geen probleem! Als je nu een Astoldby abonnement bestelt en aangeeft dat het direct in moet gaan, heeft de schrijver het meteen in zijn of haar inbox!

Wil jij meer weten over Astoldby? Kijk dan op onze homepage.

Geef vandaag nog een Astolby boek cadeau

Bestel nu!

Geef vandaag nog een Astoldby boek cadeau

Biografie cadeau met As Told By

'Jouw verhaal'

Een autobiografie vol verhalen over het leven van jezelf, jouw ouders of grootouders. Iedere week een nieuwe vraag in je inbox. Na 52 weken is jouw autobiografie gereed, en wordt deze gebundeld in een prachtig boek.

Inclusief:
Toegang tot je persoonlijke dashboard
Iedere week een nieuwe vraag in je inbox
Gebundeld in een hard of softcover boek
Gepersonaliseerde boek cover
Bestel zoveel extra exemplaren als je wilt