Zelf je eigen boek schrijven

Zelf je eigen boek schrijven

Leer je familie nóg beter kennen

Bewaar je familie verhalen voor altijd

Het perfecte cadeau

Wil jij graag een eigen boek schrijven? Met een autobiografie van Astoldby wordt dit eenvoudig gemaakt. Iedereen kan een eigen boek schrijven, wat het moeilijk maakt is waar je moet beginnen. Wat schrijf je, hoe vaak schrijf je. Astoldby neemt jou al deze zorgen uit handen en zorgt ervoor dat je eenvoudig wekelijks stukjes kan schrijven die zij daarna bundelen in een boek met een persoonlijke cover. Het enige wat jij vooraf hoeft te doen is kiezen tussen een hardcover of softcover.

 

Jouw verhaal verdient een eigen boek

Ieder mens is uniek. En ieder mens heeft een verhaal. Duizenden momenten die als puzzelstukjes in elkaar passen tot jouw persoonlijkheid. En ieder mens zijn verhaal is het waard om opgeschreven te worden. Waarom niet jouw levensverhaal vereeuwigen in een eigen boek? Het is niet gek. Het is hartstikke leuk, zo komen er verhalen voorbij die je anders nooit in een standaard gesprek zou delen.

Biografie cadeau met As Told By

Geef een Astoldby boek cadeau

Softcover
zwart/wit foto's

€79,95

Meest gekozen!
Biografie cadeau met As Told By

Hardcover
zwart/wit foto's

€99,99

Hardcover
+ Kleuren foto's

€114,95

DSC_3297

Scrijf je eigen boek in 52 weken

Zelf een eigen boek schrijven is eenvoudig met de persoonlijke omgeving van Astoldby. Je ontvangt 52 weken lang, elke week een nieuwe vraag in je inbox welke je kan beantwoorden met een verhaal. Deze vragen zijn te personaliseren en uit te breiden. Je kan je eigen cover ontwerpen en als alles compleet is verwerkt Astoldby het tot een boek met een hardcover of softcover. Je kan zo veel exemplaren bestellen als je maar wil dus je kan er ook een cadeau doen.

Geef vandaag nog een Astoldby boek cadeau

Een eigen boek schrijven met Astoldby

Start direct met het schrijven van je eigen boek met Astoldby! Het is natuurlijk ook leuk om aan je ouders te geven of iemand anders in de familie! Wellicht is dit het perfecte cadeau voor jouw opa of oma

Wil jij direct beginnen met het schrijven van jouw eigen boek? Bestel dan vandaag nog!

Zelf biografie schrijven - As Told By