Je eigen biografie schrijven

Je eigen biografie schrijven

Leer je familie nóg beter kennen

Bewaar je familie verhalen voor altijd

Het perfecte cadeau

Heb je weleens overwogen om jouw levensverhaal op papier te zetten en te verwerken tot een boek? Wat hield je tegen? Jouw verhaal verdient het om vastgelegd te worden in een persoonlijk boek. Het maakt een waardevolle herinnering die lang gekoesterd zal worden, door jou, maar ook door je kinderen en kleinkinderen wanneer ze kunnen lezen hoe het leven van hun grootouder was in hun jonge jaren. Met Astoldby kun je in stappen een biografie schrijven en jouw verhaal vereeuwigen.

 

Jouw levensverhaal in een biografie schrijven

Er is maar één iemand die heeft meegemaakt wat jij hebt meegemaakt. Natuurlijk heeft iedereen globaal dezelfde mijlpalen in zijn of haar leven, maar de truc tot een persoonlijk verhaal schrijven is juist om te vinden wat jou bijzonder maakt. Er zijn meer dan duizend kleine en grote gebeurtenissen in een mensenleven die iemand maken tot wie zij zijn. Ieder puzzelstukje heeft een verhaal. En met Astoldby kun je een biografie schrijven die al deze puzzelstukjes vereeuwigt tot een boek, jouw boek.

Biografie cadeau met As Told By

Geef een Astoldby boek cadeau

Softcover
zwart/wit foto's

€79,95

Meest gekozen!
Biografie cadeau met As Told By

Hardcover
zwart/wit foto's

€99,99

Hardcover
+ Kleuren foto's

€114,95

DSC_3297

Schrijf je eigen biografie met wekelijkse vragen in jouw inbox

Begin je aan een persoonlijk verhaal schrijven met Astoldby dan ontvang je 52 weken lang elke week een vraag in jouw inbox. Op jouw persoonlijke omgeving kan je deze vragen verwerken, aanpassen, vragen toevoegen en een persoonlijke cover maken. Wanneer alle vragen beantwoord zijn wordt het gebundeld in een persoonlijk boek waar je zo veel exemplaren van kan bestellen als je wilt. Leuk om cadeau te doen!

Geef vandaag nog een Astoldby boek cadeau

Start direct met het schrijven van jouw eigen biografie

Start direct met een persoonlijk verhaal schrijven met Astoldby! Het is natuurlijk ook leuk om als cadeau aan je ouders, opa of oma te geven!

Wil jij direct starten, of een origineel cadeau  kopen? Bestel dan vandaag nog! Twijfel je nog? Of heb je vragen over ons product, neem dan contact op via ons contactformulier.

Zelf biografie schrijven - As Told By