As told by [typed string0=”Opa” string1=”Mam” string2=”Marieke” typeSpeed=”150″ startDelay=”0″ backSpeed=”150″ backDelay=”500″ loop=”1″]

Bewaar geliefde familieverhalen in een prachtig boek.
Iedere week een nieuw verhaal van jouw dierbare.

As told by [typed string0=”Opa” string1=”Mam” string2=”Marieke” typeSpeed=”150″ startDelay=”0″ backSpeed=”150″ backDelay=”500″ loop=”1″]

Bewaar geliefde familieverhalen in een prachtig boek

Leer je familie nóg beter kennen

Bewaar je familie verhalen voor altijd

Het perfecte cadeau

As Told By in 3 stappen

1.
52 vragen

Iedere week stellen wij een unieke vraag waarvan jij nooit gedacht had deze te vragen.  

2.
52 verhalen

De schrijver beantwoordt deze vragen in de vorm van een verhaal.

3.
1 boek

Wij bundelen alle verhalen in een mooi boek. Zodat deze dierbare verhalen voor altijd bewaard zullen blijven.

Geef vandaag nog een Astoldby boek cadeau

Het perfecte cadeau voor jezelf of jouw dierbare

 
Bewaar de verhalen van je geliefde in een eigen geschreven autobiografie. Het perfecte cadeau voor opa, oma, je ouders of geliefde. 
 
Dit unieke concept laat jou, of je dierbare in 52 weken een complete autobiografie schrijven. Iedere week wordt er een nieuwe vraag verstuurd die kan worden beantwoord in de vorm van een verhaal. Perfect als last minute cadeau!

Het perfecte cadeau voor jezelf of jouw dierbare

 
Bewaar de verhalen van je geliefde in een eigen geschreven autobiografie. Het perfecte cadeau voor grootouders, ouders of je geliefde. 
 
Dit unieke concept laat jou, of je dierbare in 52 weken een complete autobiografie schrijven. Iedere week wordt er een nieuwe vraag verstuurd die kan worden beantwoord in de vorm van een verhaal

Geef een Astoldby boek cadeau

Biografie cadeau met As Told By

Jouw Verhaal

Een boek vol verhalen over het leven van jezelf, jouw ouders of grootouders. Iedere week een nieuwe vraag in je inbox. Na 52 weken is jou autobiografie gereed, en wordt deze gebundeld in een prachtig boek.

Inclusief:
Toegang tot je persoonlijke dashboard
Iedere week een nieuwe vraag in je inbox
Keuze uit hardcover of softcover boek
Gepersonaliseerde boek omslag
Bestel zoveel extra exemplaren als je wilt

Wat je krijgt

Een jaar lang toegang tot het Astoldby platform. Wij sturen de inloggegevens op de door jou gekozen datum.
Iedere week een unieke vraag om een verhaal op te wekken
De mogelijkheid om je kaft te personaliseren
Als het boek klaar is krijg je een exemplaar vol met jou persoonlijke verhalen thuisgestuurd
De mogelijkheid om extra exemplaren te bestellen
Schrijf tips van experts

Succes verhalen

“Nu gebundeld in een mooi boek”

“Ik heb dit aan mijn vader cadeau gedaan voor zijn 70ste verjaardag. Elke week vulde hij met veel plezier de vragen in. Nu gebundeld in een mooi boek.”

– Laura

“Verhalen die we nooit te weten zouden komen”

“Wij hebben zo veel geleerd over mijn opa. De vragen van Astoldby zijn uniek, en hebben verhalen losgemaakt die we anders nooit te weten zouden zijn gekomen.”

– Willem

“Meer dan alleen een boek”

Astoldby is meer dan alleen een boek. Het is een collectie van de meest dierbare verhalen van mijn vader. Dit cadeau is zoveel waard voor ons.”

– Fabian

Veelgestelde vragen

Wanneer je een abonnement afsluit, krijg jij of degene wie het boek gaat schrijven een jaar lang toegang tot onze dashboard. Iedere week krijgt de schrijver een nieuwe vraag om te beantwoorden in de vorm van een verhaal. Als de schrijver denk dat het boek klaar is krijg je een exemplaar van het boek thuis gestuurd. Het boek heeft een full-color soft- of hardcover, maximaal 400 pagina’s in zwart-wit en gratis verzending. Het is mogelijk om meerdere boeken te bestellen, of je boek nog mooier te maken door te kiezen voor hard-cover en/of full-color pagina’s.

Nadat de betaling is ontvangen, maak jij het account voor de schrijver aan. Je kunt zelf aangeven wanneer de schrijver de inloggegevens ontvangt. Koop je het bijvoorbeeld voor moederdag of voor een verjaardag dan kan je aangeven wanneer de e-mail verstuurd wordt. Zo blijft het cadeau een verassing.

Wij willen de schrijver niet ontmoedigen door een heleboel vragen tegelijk te stellen. Door maar een vraag per week te stellen heeft de auteur alle tijd om rustig een verhaal te schrijven zonder overweldigd te raken.

Er is een max van 400 pagina’s per boek. Is je verhaal langer, dan is er de mogelijkheid tot meerdere volumes.

Ja dat kan! Je kunt zoveel foto’s toevoegen als je wil. Standaard worden foto’s in zwart/wit afgedrukt, maar tegen meerprijs kunnen foto’s in kleur afgedrukt worden.

Jazeker! Als het boek klaar is kunnen er zoveel extra boeken besteld worden als je wilt. De kosten per extra boek zijn afhankelijk van of je kiest voor softcover of hardcover, en kleuren druk of zwart-wit. 

Ja! ook dat is mogelijk. Je kunt alle vragen zelf aanpassen, overslaan of in de gewenste volgorde plaatsen. 

Ja! dat kan zeker. Wij hebben standaard designs klaargezet. Upload je eigen foto in je dashboard, en kies een van de designs. Ook is het mogelijk om je eigen voorkant te ontwerpen en te uploaden. 

Ja hoor, de volgorde van de vragen bepaal je zelf. In je dashboard kunnen de vragen in de door jouw gewenste volgorde worden geplaatst. 

Wij zorgen er voor dat alle verhalen en afbeeldingen die je in het dashboard opslaat voor niemand anders zichtbaar zijn. Op het moment dat jouw verhaal af is, wordt het boek professioneel afgedrukt. Op dit moment delen wij jouw verhaal met de drukker. Maar geen paniek! De drukker heeft beloofd niet stiekem te lezen.

De schrijver krijgt de inlog gegevens via een e-mail. Dit kan direct verzonden worden, of op een door jouw aangegeven datum voor bijvoorbeeld een verjaardag.

Zodra de schrijver aangeeft dat het boek klaar is gaan wij ermee aan de slag. Gemiddeld duurt het een week voordat het boek bij de schrijver thuis afgeleverd wordt.

Momenteel verzenden wij de boeken zonder verzendkosten overal in Nederland, België en Duitsland. Neem voor de mogelijkheden voor andere landen contact met ons op.

Bij ons kan je veilig betalen met Ideal, Creditcard, Bancontact, KBC, Belfius, Klarna, Giropay en Apple Pay

Na aankoop van een Astoldby boek, heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Bevalt het cadeau niet? Of wil je het om een andere reden stopzetten? Neem dan contact met ons op.

Een autobiografie schrijven

Dacht jij altijd dat een autobiografie schrijven moeilijk zou zijn? Wat zet je erin, hoe bouw je het op en waar moet je beginnen. Of hoe vaak moet je schrijven. Allemaal goede vragen natuurlijk. Maar met een autobiografie van Astoldby hoef je hier helemaal niet meer over na te denken. Zij bedenken de vragen en jij hoeft alleen maar elke week een verhaaltje te schrijven naar aanleiding van de vraag. En voor je het weet is jouw levensverhaal verandert in een boek.

Jouw leven is een autobiografie waardig

Iedereen zit vol verhalen. Unieke puzzelstukjes die samenkomen tot wie jij bent geworden door wat jou heeft gevormd in het leven. En die verhalen zijn interessant. Geweldig leuk om te lezen voor familie en vrienden, inspirerend en ontroerend. Alles kan. Geef jouw levensverhaal een podium, Astoldby geeft je wat je nodig hebt om zelf levensverhaal schrijven te leren.

Elke week een vraag in jouw mailbox

Zelf een autobiografie schrijven begint bij de persoonlijke omgeving van Astoldby. 52 weken lang krijg jij elke week een vraag in jouw inbox om te beantwoorden met een verhaal. Deze vragen zijn te personaliseren en uit te breiden. Tenslotte voeg je een cover toe en daarna kan alles samen gebundeld worden in jouw eigen boekwerk. Heb je veel fans die het willen lezen? Geen probleem! Je kan zo veel exemplaren bestellen als je wilt.

Start direct met het schrijven van jouw autobiografie

Start direct met zelf autobiografie schrijven met Astoldby! Het is natuurlijk ook leuk om aan je ouders te geven of iemand anders in de familie! Wie weet willen zij ook zelf een levensverhaal schrijven.

Heb je nog vragen over dit unieke cadeau? Of wil je weten wat wij nog meer kunnen betekenen? Neem dan contact op via ons contact formulier