Bestelling Controleren en Betalen

Stap 2 van 3

Product Kiezen
2
Controleren en Betalen
3
Account Aanmaken

Mijn gegevens

Vul hier uw eigen gegevens in om te betalen. Nadat de betaling is ontvangen, maakt u een account aan voor wie dit cadeau is.

Totaal € -
Totaal € -

Bij astoldby.nl betaal je veilig met:

Bestelling Controleren

Product:
Biografie cadeau met As Told By

'Jouw Verhaal'
Hardcover

Een boek vol verhalen over het leven van jezelf, jouw ouders of grootouders. Iedere week een nieuwe vraag in je inbox. Na 52 weken is de autobiografie gereed, en wordt deze gebundeld in een prachtig boek.

Biografie cadeau met As Told By

Gratis exemplaar

Een gratis extra exemplaar van jouw boek.

Totaal: €99,95
Wanneer je een abonnement afsluit, krijg jij of degene wie het boek gaat schrijven een jaar lang toegang tot onze dashboard. Iedere week krijgt de schrijver een nieuwe vraag om te beantwoorden in de vorm van een verhaal. Als de schrijver denk dat het boek klaar is krijg je een exemplaar van het boek thuis gestuurd. Het boek heeft een full-color soft- of hardcover, maximaal 400 pagina’s in zwart-wit en gratis verzending. Het is mogelijk om meerdere boeken te bestellen, of je boek nog mooier te maken door te kiezen voor hard-cover en/of full-color pagina’s.
Nadat de betaling is ontvangen, maak jij het account voor de schrijver aan. Je kunt zelf aangeven wanneer de schrijver de inloggegevens ontvangt. Koop je het bijvoorbeeld voor moederdag of voor een verjaardag dan kan je aangeven wanneer de e-mail verstuurd wordt. Zo blijft het cadeau een verassing.
Wij willen de schrijver niet ontmoedigen door een heleboel vragen tegelijk te stellen. Door maar een vraag per week te stellen heeft de auteur alle tijd om rustig een verhaal te schrijven zonder overweldigd te raken.
Er is een max van 400 pagina’s per boek. Is je verhaal langer, dan is er de mogelijkheid tot meerdere volumes.
Ja dat kan! Je kunt zoveel foto’s toevoegen als je wil. Standaard worden foto’s in zwart/wit afgedrukt, maar tegen meerprijs kunnen foto’s in kleur afgedrukt worden.
Jazeker! Als het boek klaar is kunnen er zoveel extra boeken besteld worden als je wilt. De kosten per extra boek zijn afhankelijk van of je kiest voor softcover of hardcover, en kleuren druk of zwart-wit. 
Ja! ook dat is mogelijk. Je kunt alle vragen zelf aanpassen, overslaan of in de gewenste volgorde plaatsen. 
Ja! dat kan zeker. Wij hebben standaard designs klaargezet. Upload je eigen foto in je dashboard, en kies een van de designs. Ook is het mogelijk om je eigen voorkant te ontwerpen en te uploaden. 
Ja hoor, de volgorde van de vragen bepaal je zelf. In je dashboard kunnen de vragen in de door jouw gewenste volgorde worden geplaatst. 
Wij zorgen er voor dat alle verhalen en afbeeldingen die je in het dashboard opslaat voor niemand anders zichtbaar zijn. Op het moment dat jouw verhaal af is, wordt het boek professioneel afgedrukt. Op dit moment delen wij jouw verhaal met de drukker. Maar geen paniek! De drukker heeft beloofd niet stiekem te lezen.
De schrijver krijgt de inlog gegevens via een e-mail. Dit kan direct verzonden worden, of op een door jouw aangegeven datum voor bijvoorbeeld een verjaardag. Zodra de schrijver aangeeft dat het boek klaar is gaan wij ermee aan de slag. Gemiddeld duurt het een week voordat het boek bij de schrijver thuis afgeleverd wordt.
Momenteel verzenden wij de boeken zonder verzendkosten overal in Nederland en België. Neem voor de mogelijkheden voor andere landen contact met ons op. 
Bij ons kan je veilig betalen met Ideal, Creditcard, Bancontact en Apple Pay
Na aankoop van een Astoldby boek, heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Bevalt het cadeau niet? Of wil je het om een andere reden stopzetten? Neem dan contact met ons op.