Het leukste cadeau voor jouw vader

Het leukste cadeau voor jouw vader

Leer je familie nóg beter kennen

Bewaar je familie verhalen voor altijd

Het perfecte cadeau

Wil jij een geweldig origineel cadeau voor papa kopen? Heb je al gedacht aan een persoonlijke autobiografie die hij eenvoudig kan schrijven en kan laten uitgeven? Astoldby geeft jouw vader de mogelijkheid om zijn levensverhaal eenvoudig te verwerken tot een boek en deze op de plank te kunnen zetten. Geweldig voor hem zelf, maar ook voor jou, je broers en zussen en jouw kinderen en kleinkinderen straks.  

De verhalen van mijn vader

Vaders zitten vol met verhalen. En elk verhaal wat hij verteld heeft een beetje bijgedragen aan de man die hij nu is. Verhalen van zijn eerste liefde, zijn eerste auto, hoe hij je moeder heeft ontmoet en hoe hij jullie als kind beleefde met veel liefde. Al deze unieke verhalen verdienen het om vereeuwigd te worden in een boek. Met een autobiografie van Astoldby als origineel cadeau voor papa weet je zeker dat je een uniek cadeau geeft wat jij en je kinderen na jouw nog vele jaren zullen koesteren.

Biografie cadeau met As Told By

Geef een Astoldby boek cadeau

Softcover
zwart/wit foto's

€79,95

Meest gekozen!
Biografie cadeau met As Told By

Hardcover
zwart/wit foto's

€99,99

Hardcover
+ Kleuren foto's

€114,95

eigen biografie schrijven - As Told By

Levensvragen eenvoudig in zijn inbox

Wanneer je een autobiografie geeft als cadeau voor papa zal jouw vader 52 weken lang elke week een nieuwe vraag in zijn mailbox ontvangen. Hij kan eenvoudig inloggen in zijn persoonlijke omgeving om zijn verhaal te verwerken en een eigen boek cover te maken. En als alle vragen beantwoord zijn kan het boek uitgegeven worden. Je kan eenvoudig kiezen voor een hardcover of een softcover en je kan zo veel exemplaren bestellen als je zelf wilt. Zo hoef je geen ruzie te maken met je moeder of je broers of zussen wie het cadeau voor papa als eerste mag lezen.

Geef vandaag nog een Astoldby boek cadeau

Geef een Astoldby boek cadeau

 

 

Wil jij nog een perfect cadeau voor papa kopen? Geef dan een autobiografie van Astoldby cadeau waarmee hij makkelijk iets geweldigs na kan laten op de boekenplank. En het allerleukste? Geef er ook een aan je moeder, zo kan je straks vanuit beiden kanten lezen hoe zij elkaar leerden kennen en verliefd werden.

Wil jij een origineel cadeau voor papa kopen? Bestel dan vandaag nog!

 

Zelf biografie schrijven - As Told By