Het leukste cadeau voor opa

Het leukste cadeau voor opa

Leer je familie nóg beter kennen

Bewaar je familie verhalen voor altijd

Het perfecte cadeau

Wil jij een origineel cadeau voor opa kopen? Waarom zou je hem geen autobiografie cadeau geven? Met een autobiografie van Astoldby geef je jouw opa de mogelijkheid om zijn levensverhalen eenvoudig te verwerken tot een boek waar jouw opa en de rest van de familie nog jaren lang van kan genieten.

De verhalen van opa

Elke opa zit boordevol met verhalen over vroeger, verhalen die hem hebben gemaakt tot wie hij is. Verhalen over zijn eerste auto, of zijn eerste liefde, verhalen over jou. En vroeger luisterden we met veel liefde naar deze verhalen, tot ze stopten. Met een autobiografie als cadeau voor opa vereeuwig je al jouw opa’s verhalen in een boek die je er keer op keer weer bij kan pakken. Zo zal je altijd een stukje van je opa bij je kunnen houden.

Biografie cadeau met As Told By

Geef een Astoldby boek cadeau

Softcover
zwart/wit foto's

€79,95

Meest gekozen!
Biografie cadeau met As Told By

Hardcover
zwart/wit foto's

€99,99

Hardcover
+ Kleuren foto's

€114,95

Boek voor Opa - As Told By

Levensvragen eenvoudig in opa’s inbox

Wanneer je een autobiografie van Astoldby geeft als cadeau voor opa, zal hij 52 weken lang elke week een nieuwe levensvraag in zijn inbox ontvangen. Deze vragen zijn eventueel te personaliseren, of je kan extra vragen toevoegen. Hij krijgt met dit cadeau toegang tot zijn eigen persoonlijke dashboard om zijn verhalen eenvoudig te kunnen verwerken en een eigen cover toe te kunnen voegen. Je kan kiezen of je een hardcover of softcover cadeau geeft. En wanneer het boek klaar is om uit te geven kan je zo veel exemplaren bestellen als je wilt. Dus geen geruzie met je broer of je vader wie het boek als eerste mag lezen.

Geef vandaag nog een Astoldby boek cadeau

Bestel eenvoudig een cadeau voor opa

Wil jij nog een uniek cadeau voor opa kopen? Geef dan een autobiografie cadeau waarmee hij eenvoudig iets geweldigs kan achterlaten. Laat hem direct beginnen met zijn levensverhaal te vereeuwigen in een boek. En het leukste? Geef er ook een aan je oma, zodat je straks het verhaal kan lezen van hoe zij elkaar ooit leerden kennen en verliefd werden.

Wil jij nog een origineel cadeau voor opa kopen? Bestel dan vandaag nog!

Zelf biografie schrijven - As Told By