Een uniek cadeau voor oma

Een uniek cadeau voor oma

Leer je familie nóg beter kennen

Bewaar je familie verhalen voor altijd

Het perfecte cadeau

Wil je een cadeau voor oma kopen? Een autobiografie kan het perfecte cadeau zijn voor jouw oma, omdat het haar levensverhaal vastlegt op een manier die geen ander cadeau kan evenaren. Door het beantwoorden van wekelijkse levensvragen, biedt Astoldby een uniek en gedenkwaardig geschenk dat nog jarenlang door je grootmoeder en door de rest van de familie zal worden gekoesterd.

Jouw oma zit vol verhalen over vroeger

Elke oma heeft een eigen en uniek verhaal om te vertellen. Gebeurtenissen in haar leven die haar gemaakt hebben tot de vrouw die nu jouw oma is. Vroeger zouden we van die verhalen genieten, en ze missen als ze niet meer verteld konden worden. Maar wanneer je jouw oma een autobiografie van Astoldby cadeau doet, vereeuwig je al haar verhalen in een boek. Een boek die je nog jarenlang, keer op keer kan lezen en opnieuw kan ervaren. Zodat je altijd een stukje van haar bij je kan houden en elke herinnering aan haar kan koesteren.
Biografie cadeau met As Told By

Geef een Astoldby boek cadeau

Softcover
zwart/wit foto's

€79,95

Meest gekozen!
Biografie cadeau met As Told By

Hardcover
zwart/wit foto's

€99,99

Hardcover
+ Kleuren foto's

€114,95

DSC_3297

Levensvragen eenvoudig in haar inbox

Als je een autobiografie van ons geeft als cadeau voor oma, zal zij door middel van 52 wekelijkse levensvragen in haar inbox stukje bij beetje haar levensverhaal op papier zetten. Deze vragen zijn eventueel te personaliseren, maar je kan ook nog extra vragen voor je oma toevoegen. Ze krijgt toegang tot haar eigen persoonlijke dashboard om haar verhalen eenvoudig te verwerken met een gepersonaliseerde cover. Je kan kiezen of je een hardcover of softcover cadeau doet en wanneer het verhaal uitgegeven wordt, kan je zo veel extra exemplaren bestellen als je wilt. Dus geen geruzie met je broer of je moeder wie hem eerst mag lezen.

Geef vandaag nog een Astoldby boek cadeau

Geef een biografie boek cadeau

Als je je oma het leukste cadeau voor op de boekenplank wil geven, waarmee zij iets geweldigs achter kan laten, geef haar dan een autobiografie van ons cadeau. Laat haar direct beginnen met haar levensverhaal vereeuwigen op papier. En het leukste? Geef er ook een aan je opa, zodat je straks het verhaal kan lezen van hoe zij elkaar ooit leerden kennen en verliefd werden.

Wil jij nog een origineel cadeau voor oma kopen? Bestel dan vandaag nog!

Zelf biografie schrijven - As Told By