Het leukste cadeau voor jouw moeder

Het leukste cadeau voor jouw moeder

Leer je familie nóg beter kennen

Bewaar je familie verhalen voor altijd

Het perfecte cadeau

Zoek jij nog naar een origineel cadeau voor mama? Denk eens aan een persoonlijke autobiografie welke zij gemakkelijk kan schrijven en kan vereeuwigen in een mooi boek? Astoldby geeft jouw moeder de mogelijkheid om haar levensverhaal en al moeders wijsheden eenvoudig te bundelen tot een boek. Geweldig leuk voor haar, maar ook jouw oma, kinderen en kleinkinderen zullen hiervan kunnen genieten. 

 

De verhalen van mijn moeder

Moeders zitten boordevol met verhalen. De meeste zullen beschamende verhalen zijn over jouw jeugd, maar jouw moeder was ook iemand voor zij jou kreeg. Hoe geweldig zou het zijn om deze verhalen, die haar maken tot de vrouw die zij nu is, te bundelen in een boek. Als jij op zoek bent naar een cadeau voor mama, geef haar een Astoldby autobiografie cadeau en vereeuwig al haar verhalen tot een boek waar jij en zelfs jouw kleinkinderen straks nog eindeloos van kunnen genieten.

Biografie cadeau met As Told By

Geef een Astoldby boek cadeau

Softcover
zwart/wit foto's

€79,95

Meest gekozen!
Biografie cadeau met As Told By

Hardcover
zwart/wit foto's

€99,99

Hardcover
+ Kleuren foto's

€114,95

DSC_3297

Jouw moeder schrijft gemakkelijk haar eigen biografie

Een autobiografie van Astoldby is niet alleen een origineel cadeau voor mama. Het is ook eenvoudiger dan je denkt. Iets wat zelfs in de hectische levensstijl van een moeder past. Ze krijgt eenvoudig 52 weken lang elke week een vraag in haar inbox om te beantwoorden in haar persoonlijke omgeving. Ze kan zelfs een eigen cover kiezen, bijvoorbeeld een fantastische foto van toen zij nog jong en onbezonnen was! Daarna kan het boek eenvoudig uitgegeven worden en kan je zo veel exemplaren bestellen als je wil zodat je niet hoeft te delen met de rest van de familie.

Geef vandaag nog een Astoldby boek cadeau

Geef een astoldby boek cadeau

Als jij nog zoekt naar een uniek cadeau voor mama, geef dan een Astoldby autobiografie cadeau waarmee zij makkelijk iets geweldigs na kan laten op de boekenplank. En het allerleukste is misschien wel, als je je vader er ook een cadeau geeft kan je lezen hoe hun levens uiteindelijk tot een eerste ontmoeting leidde, en hoe zij verliefd werden.

Wil jij een origineel cadeau voor mama kopen? Bestel dan vandaag nog! Of neem contact met ons op indien je nog vragen hebt. 

Zelf biografie schrijven - As Told By