Schrijf een biografie over jezelf

Schrijf een biografie over jezelf

Leer je familie nóg beter kennen

Bewaar je familie verhalen voor altijd

Het perfecte cadeau

Een autobiografie is een biografie over jezelf. Het verschil tussen de twee is dat een biografie door een anonieme schrijver voor je wordt geschreven en een autobiografie door jou zelf. Het is een collectie verhalen uit jouw eigen leven, jouw mijlpalen en alles wat je meegemaakt hebt en wat jou heeft gevormd tot wie je bent. De inhoud van een autobiografie is dan ook gebaseerd op feiten.

 

Astoldby maakt het eenvoudig

Een levensverhaal over jezelf schrijven kan misschien een hele klus lijken maar met Astoldby wordt het je een stuk makkelijker gemaakt om een biografie over jezelf te schijven. Astoldby heeft een lijst aan vragen voor je klaar staan die je elke week kan behandelen om zo door jouw pubertijd en jouw jeugd maar ook door je volwassen leven heen te wandelen. De vragen behandelen de mijlpalen van het leven en door deze stuk voor stuk te beantwoorden kan iedereen in een mum van tijd een levensverhaal over jezelf schrijven.

Biografie cadeau met As Told By

Geef een Astoldby boek cadeau

Softcover
zwart/wit foto's

€79,95

Meest gekozen!
Biografie cadeau met As Told By

Hardcover
zwart/wit foto's

€99,99

Hardcover
+ Kleuren foto's

€114,95

DSC_3297

Levensvragen in je inbox

Met Astoldby kan je gemakkelijk een levensverhaal over jezelf schrijven. Gedurende 52 weken ontvang je wekelijks een nieuwe vraag in je inbox, deze kunnen eventueel gepersonaliseerd worden. Er kunnen ook extra vragen toegevoegd worden. Via jouw persoonlijke omgeving kun je de vragen verwerken en een persoonlijke cover toevoegen. Daarna kun je zo veel exemplaren bestellen als je wil zodat je deze ook eventueel cadeau kan geven. Leuk voor je partner, je ouders maar vooral ook voor je kinderen en kleinkinderen.

Geef vandaag nog een Astoldby boek cadeau

Schrijf een autobiografie met Astoldby

Bestel vandaag nog een autobiografie bij Astoldby en begin direct met het schrijven van jouw levensverhaal.

Wil jij een origineel cadeau voor je opa, je oma, ouders of iemand anders kopen? Dan is dit de kans om een uniek cadeau te geven. Ben je er nog niet helemaal uit omdat je nog vragen hebt? Neem dan contact met ons op!

Zelf biografie schrijven - As Told By