Geef een autobiografie cadeau

Geef een autobiografie cadeau

Leer je familie nóg beter kennen

Bewaar je familie verhalen voor altijd

Het perfecte cadeau

Ben jij nog op zoek naar een origineel cadeau voor je ouders, je grootouders of iemand anders? Kies voor iets écht origineels en unieks en geef een autobiografie cadeau. Met een Autobiografie van Astoldby geef je een gemakkelijke manier om iemands levensverhaal te verwerken tot een boek cadeau. Iets waar nog jaren van genoten kan worden en wat een hoop gesprekken op gang zal helpen.

 

Ontdek iemands levensverhaal met een autobiografie cadeau

Je zou er misschien niet direct aan denken maar het is bijzonder waardevol om een levensverhaal als boek te kunnen maken. Verhalen van vroeger en gebeurtenissen die iemand hebben gevormd, allemaal omgetoverd tot een pakketje bladzijdes op de plank met een mooie persoonlijke cover. Een boek om te koesteren en keer op keer te lezen en om door te geven aan je kinderen of je kleinkinderen.

Biografie cadeau met As Told By

Geef een Astoldby boek cadeau

Softcover
zwart/wit foto's

€79,95

Meest gekozen!
Biografie cadeau met As Told By

Hardcover
zwart/wit foto's

€99,99

Hardcover
+ Kleuren foto's

€114,95

DSC_3297

Levensvragen, wekelijks in je mailbox

Door een biografie van Astoldby cadeau te geven, geef je iemand 52 weken lang elke week een nieuwe vraag in zijn of haar inbox. Deze vragen kunnen gepersonaliseerd worden, of je kan extra vragen toevoegen. De ontvanger heeft toegang tot een eigen online omgeving om de vragen op te verwerken. Wanneer alle vragen beantwoord zijn kunnen zij hun autobiografie voorzien van een gepersonaliseerde cover en deze laten drukken. Er kunnen altijd exemplaren bijbesteld worden voor het geval zij hun autobiografie cadeau willen doen aan een ander. Daarnaast is er ook nog de keuze tot een hardcover of een softcover exemplaar.

Geef vandaag nog een Astoldby boek cadeau

Bestel vandaag nog een autobiografie cadeau

Bestel nu en geef een autobiografie cadeau! Dan weet je zeker dat je een zeer uniek en persoonlijk cadeau geeft waar iemand nog jaren plezier aan beleefd. Een geweldig cadeau voor bijvoorbeeld je opa, oma of je ouders.

 

Wil jij een uniek cadeau kopenBestel dan vandaag nogBen je er nog niet helemaal uit? En heb je meer informatie over het schrijven van een eigen levensverhaal? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier. 

Zelf biografie schrijven - As Told By