Bewaar geliefde familieverhalen in een prachtig boek!

Begin nu!

Het perfecte cadeau voor jouw ouders, opa of oma

Astoldby open book

Bij Astoldby komt jouw levensverhaal tot leven! In 52 weken schrijf je je eigen biografie. Elke week ontvang je een inspirerende vraag per e-mail die je beantwoordt in onze online omgeving. Voeg foto’s toe, pas vragen aan en ontwerp een eigen omslag. Jouw privacy is gegarandeerd.

Ons platform maakt het schrijven van je biografie haalbaar en plezierig. Begin vandaag nog jouw unieke levensverhaal met Astoldby. We begeleiden en inspireren je om jouw herinneringen tot leven te brengen.

Leer je familie nóg beter kennen

Bewaar je familie verhalen voor altijd

Het perfecte cadeau

As Told By in 3 stappen

Astoldby stap 1

Stap 1

Gedurende 1 jaar stellen wij iedere week een unieke vraag waarvan jij nooit gedacht had deze te vragen.

Stap 2

De schrijver beantwoordt deze vragen in zijn of haar persoonlijke dashboard op onze website in de vorm van een verhaal.

Astoldby stap 2
Astoldby stap 3

Stap 3

Aan het einde van het jaar bundelen wij alle verhalen in een mooi boek. Zodat deze dierbare verhalen voor altijd bewaard zullen blijven.

Astoldby Boeken

Wat je krijgt

Astoldby open boek
  • Een jaar lang toegang tot het Astoldby platform. Wij sturen de inloggegevens op de door jou gekozen datum
  • Iedere week een unieke vraag om een verhaal op te wekken
  • De keuze uit een harde of zachte kaft en de inhoud in zwart/wit of kleur
  • De mogelijkheid om je kaft te personaliseren
  • Als het boek klaar is krijg je een exemplaar vol met jouw persoonlijke verhalen thuisgestuurd
  • De mogelijkheid om extra exemplaren te bestellen
Astoldby Softcover

Zachte kaft
zwart/wit foto’s

€79,95

Bestellen
Meest gekozen!
Astoldby Hardcoverk

Harde kaft
zwart/wit foto’s

€99,95

Bestellen
Astoldby Hardcover Kleur

Harde kaft
+ Kleuren foto’s

€114,95

Bestellen

Succes verhalen

Astoldby open boek

“Nu gebundeld in een mooi boek”

5/5

“Ik heb dit aan mijn vader cadeau gedaan voor zijn 70ste verjaardag. Elke week vulde hij met veel plezier de vragen in. Nu gebundeld in een mooi boek.”

-Laura

“Verhalen die we nooit te weten zouden komen”

5/5

“Wij hebben zo veel geleerd over mijn opa. De vragen van Astoldby zijn uniek, en hebben verhalen losgemaakt die we anders nooit te weten zouden zijn gekomen.”

-Willem

“Meer dan alleen een boek”

5/5

“Astoldby is meer dan alleen een boek. Het is een collectie van de meest dierbare verhalen van mijn vader. Dit cadeau is zoveel waard voor ons.”

-Fabian

Veelgestelde vragen

Astoldby open boek
Wanneer je een abonnement afsluit, krijg jij of degene wie het boek gaat schrijven een jaar lang toegang tot onze dashboard. Iedere week krijgt de schrijver een nieuwe vraag om te beantwoorden in de vorm van een verhaal. Als de schrijver denk dat het boek klaar is krijg je een exemplaar van het boek thuis gestuurd. Het boek heeft een full-color soft- of hardcover, maximaal 400 pagina’s in zwart-wit en gratis verzending. Het is mogelijk om meerdere boeken te bestellen, of je boek nog mooier te maken door te kiezen voor hard-cover en/of full-color pagina’s.
Nadat de betaling is ontvangen, maak jij het account voor de schrijver aan. Je kunt zelf aangeven wanneer de schrijver de inloggegevens ontvangt. Koop je het bijvoorbeeld voor moederdag of voor een verjaardag dan kan je aangeven wanneer de e-mail verstuurd wordt. Zo blijft het cadeau een verrassing.
Wij willen de schrijver niet ontmoedigen door een heleboel vragen tegelijk te stellen. Door maar een vraag per week te stellen heeft de auteur alle tijd om rustig een verhaal te schrijven zonder overweldigd te raken.
Er is een max van 400 pagina’s per boek. Is je verhaal langer, dan is er de mogelijkheid tot meerdere volumes.
Ja dat kan! Je kunt zoveel foto’s toevoegen als je wil. Standaard worden foto’s in zwart/wit afgedrukt, maar tegen meerprijs kunnen foto’s in kleur afgedrukt worden.
Jazeker! Als het boek klaar is kunnen er zoveel extra boeken besteld worden als je wilt. De kosten per extra boek zijn afhankelijk van of je kiest voor softcover of hardcover, en kleuren druk of zwart-wit.
Ja! ook dat is mogelijk. Je kunt alle vragen zelf aanpassen, overslaan of in de gewenste volgorde plaatsen.
Ja! dat kan zeker. Wij hebben standaard ontwerpen klaargezet. Upload je eigen foto in je dashboard, en kies een van onze ontwerpen. Ook is het mogelijk om je eigen voorkant te ontwerpen en te uploaden.
Ja hoor, de volgorde van de vragen bepaal je zelf. In je dashboard kunnen de vragen in de door jouw gewenste volgorde worden geplaatst.
Wij zorgen er voor dat alle verhalen en afbeeldingen die je in het dashboard opslaat voor niemand anders zichtbaar zijn. Op het moment dat jouw verhaal af is, wordt het boek professioneel afgedrukt. Op dit moment delen wij jouw verhaal met de drukker. Maar geen paniek! De drukker heeft beloofd niet stiekem te lezen.
De schrijver krijgt de inlog gegevens via een e-mail. Dit kan direct verzonden worden, of op een door jouw aangegeven datum voor bijvoorbeeld een verjaardag. Zodra de schrijver aangeeft dat het boek klaar is gaan wij ermee aan de slag. Gemiddeld duurt het een week voordat het boek bij de schrijver thuis afgeleverd wordt.
Momenteel verzenden wij de boeken overal in Nederland, België en Duitsland. Neem voor de mogelijkheden voor andere landen contact met ons op.
Bij ons kan je veilig betalen met Ideal, Creditcard, Bancontact, KBC, Belfius, Klarna, Giropay en Apple Pay
Na ingang van een Astoldby account, heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Bevalt het cadeau niet? Of wil je het om een andere reden stopzetten? Neem dan contact met ons op.